Navigatie

 

Marlien Goldsteen, dat ben ik! 

Na een opleiding grafisch ontwerpen aan de kunstacademie ARTez gevolgd te hebben (en afgerond), bleek mijn passie niet volledig te liggen bij alleen het grafische aspect. Gedurende de opleiding was ik al druk met sieraden maken en het geven van sieraden workshops, ik verkocht de armbanden en kettingen op de zomermarkt en organiseerde af en toe avonden dat mensen de sieraden konden passen en kopen. Door de enthousiaste reacties die daarop volgden, ben ik verder gaan kijken hoe mijn creaties onder de mensen te brengen en van daaruit is deze website ontstaan. Maar het bleef niet alleen bij sieraden maken...mijn andere passie kwam langzaam aan naar voren, creaties van stof maken!

Eigenlijk zat het er als klein meisje al in, toen al kroop ik heel vaak achter de naaimachine van mijn moeder, om kleertjes te maken voor mijn barbiepoppen, of gewoon om te proberen. Blijkbaar heeft het me nooit losgelaten, want eenmaal een paar jaar ouder, kocht ik een naaimachine voor mezelf.

Door de jaren heen heb ik mezelf veel aangeleerd en ik blijf het bijzonder vinden, wat je allemaal van een vrijwel simpele lap stof kan maken.

Wat je zoal in mijn webwinkel zult treffen zijn sieraden voor grote en kleine dames, baby producten, zoals knisper-en speendoekjes en kinder kleertjes en nog veel meer! Alles* wordt door mijzelf gemaakt. Het resultaat...stuk voor stuk unieke creaties, erg leuk om aan jezelf kado te doen, of als (kraam)kado te geven.

Tevens maak ik ook in opdracht, geef je wensen door en ik kijk wat ik voor je kan doen. Lijkt het je leuk om een sieraad zelf te vervaardigen? Dan bieden mijn sieraden workshops uitkomst! Deze geef ik aan klein en groot, van kinderfeestjes tot aan grote groepen van meer dan 15 personen.

Neem maar snel een kijkje om al het leuks te bezichtigen...

Liefs Marlien

 

 

*Als een product is ingekocht, wordt dit erbij vermeld!

 

 

 

© 2010 - 2019 Marlien Goldsteen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel