Navigatie

Bestel informatie

Nadat je de gekozen producten hebt geselecteerd, heb je de keuze om het bedrag vooraf over te maken op rekening van Marlien Goldsteen (IBAN  NL79RABO0131399004) of om te betalen bij afhalen. Betaling via IDeal is ook mogelijk. Als je betaalt via IDeal komt er als begunstigde MollieBV te staan, dit komt omdat dit de schakel is tussen IDeal en Marlien Goldsteen. Alle bedragen op de website zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten( zie bijdrage bezorgkosten).  Na ontvangst van de betaling, word de bestelling binnen 3 werkdagen naar je opgestuurd.

 

Feestelijke verpakking

Uiteraard worden alle pakketjes feestelijk ingepakt en met zorg opgestuurd! Je krijgt een mooi kado thuisgestuurd...

 

Bijdrage bezorgkosten

De standaard bezorgkosten onder de €20,- bedragen €3,95 ongeacht het gewicht van het pakketje / enveloppe, (mits anders staat vermeld bij het product). Boven de €20,- worden er geen bezorgkosten in rekening gebrachtMarlien Goldsteen is niet verantwoordelijk voor eventuele schade of vermissing ontstaan tijdens verzending van TNT post.

 

Retourneren

Als het product niet naar wens is kan je het binnen 14 dagen retourneren, de kosten voor het retour zenden komen voor eigen rekening! Zodra het product bij mij is aangekomen, stort ik het aankoopbedrag (minus bezorgkosten) weer terug op de betreffende rekening.

 

Geschil/ Klacht

Wij als webwinkel zijn verplicht om deze link op te nemen en u als consument zo nodig hier naar te verwijzen  http://ec.europa.eu/consumers/odr/

 

Kleuren / Afbeeldingen

De kleuren op foto`s kunnen soms wat anders overkomen dan in werkelijkheid, dit heeft met het contrast te maken, kleuren komen zoveel mogelijk over met de werkelijkheid.

 

Wasadvies

Daar waar nodig zal ik bij het gekochte artikel een wasvoorschrift meesturen! Volg deze a.u.b wel op, dit om eventuele verkleuringen tegen te gaan!

© 2010 - 2019 Marlien Goldsteen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel